Publiserte artikler

Champions League-trekning

Lagene som skal møtes til playoff i Champions League er blitt trukket i Luxembourg i dag. Allerede i går offentliggjorde CEV hvilke lag som får arrangere final four, og dermed har ikke disse vært med i trekningen. I stedet ble de erstattet av lagene som lå nærmest til å avansere fra puljespillet, henholdsvis Galatasaray SK Istanbul hos kvinnene og Noliko Maaseik hos mennene. Lagene som ble tildelt arrangementene av final four ble det rumenske laget CSM Volei Alba Blaj hos kvinnene og russiske Zenit Kazan hos mennene. Hos kvinnene avvikles arrangementet 5.-6. mai i Sala Polivalenta i Bucuresti, mens mennenes final four spilles i Basket-Hall i Kazan en uke senere.

Trekningen i dag ga følgende utfall:
Kvinner
Volero Zürich (SUI) – VakifBank Istanbul (TUR)
Imoco Volley Conegliano (ITA) – Dynamo Kazan (RUS)
Galatasasray SK Istanbul (TUR) – Igor Gorgonzola Novara (ITA)

Playoffkampene skal spilles hos førstnevnte lag 20.-22. mars med retur 3.-5. april. Vinnerne sammenlagt går til final four.

Hos mennene spiller tolv lag playoff. Disse reduseres så til ny playoff for å finne de tre som skal til final four. Playoff 12 spilles 14.-16. mars og 20.-22. mars, mens det er playoff 6 3.-5. og 10-12. april. Hos mennene ble lagene fordelt i to boller, avhengig av resultatene i puljene. Lag fra den ene bollen kunne ikke trekkes mot et fra den samme. Resultatet av trekningen ble som følger:
Halkbank Ankara (TUR) – Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA)
Noliko Maaseik (BEL) – Lokomotiv Novosibirks (RUS)
PGE Skra Belchatow (POL) – Cucine Lube Civitanova (ITA)
Chaumont VB 52 Haute Marne (FRA) – Trentino Diatec (ITA)
Jastrzebski Wegiel (POL) – Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL)
Berlin Recycling Volleys (GER) – VfB Friedrichshafen (GER)

Du kan lese mer om trekningen hos CEV her.

Legg igjen en kommentar