Publiserte artikler

Anders og Christian puljetoere

Hendrik og Mathias dessverre utslått i Florida. Foto: FIVB

Det blir bare Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum som får spille videre i dag i World Tour-turneringen i Fort Lauderdale i Florida. De to andre norske lagene tapte sin andre puljekamp i går og er dermed utslått med 25. plasser som resultat. Først måtte Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth finne seg i at kineserne Wang-X.Y. Xia var klart sterkest og vant 2-0 (21-14, 21-12). Deretter var det Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol som måtte gi tapt for Scachter-Pedlow fra Canada med 0-2 (13-21, 17-21).

Heller ikke Mol-Sørum vant sin kamp. Det så lenge lovende ut mot polakkene Losiak-Kantor, spesielt etter et førstesett som de norske vant knusende 21-12. Men deretter ble det tap i to jevne sett med 19-21, 13-15. Siden Anders og Christian vant sin første puljekamp, fortsetter de likevel å spille, men i stedet for å gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet og være sikret minst en niendeplass, skal de nå spille første runde og risikere å ryke ut som nr. 17. De møter et annet polsk lag i dag, Bryl-Fijalek. Kampen går kl. 16:00 og resultatet kommer her. Se også turneringens hjemmeside her og facebooksiden til BeachVolley Vikings her.

Legg igjen en kommentar