Publiserte artikler

Nye kamper i Florida

Anders og Christian kan takke hverandre for god innsats mot Mexico. Foto: FIVB

Alle de tre norske lagene som deltar i World Tour-turneringen i Fort Lauderdale i Florida, har nye kamper i dag. Men mens Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum skal spille om puljeseier og direkte avansement til andre runde i eliminasjonen, må Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol spille for å få muligheten til å gå til første eliminasjonsrunde.

Grunnen til dette er at Mol-Sørum vant sin kamp i går, mens de to andre tapte. Mol-Sørum tok en overbevisende seier mot de sterke mexikanerne Virgen-Ontiveros med 2-0 (21-12, 21-12). Lunde-Ulveseth ytte sterk motstand, men måtte gi tapt mot toppseedede Fendrick-Branagh fra USA med 0-2 (20-22, 16-21). Samme skjebne led Berntsen-Mol mot de tilsvarende toppseedede hos mennene, Dalhausser-Lucena. Her ble settsifrene 15-21, 11-21.

Som i går skal Lunde-Ulveseth konkurrere først av de norske lagene. Kl. 15:00 møter de Wang-X.Y. Xia fra Kina. Først ut av mennene er Berntsen-Mol. Kl. 17:00 spiller de mot Scachter-Pedlow fra Canada, og så avslutter Mol-Sørum dagens norske puljeinnsats mot polakkene Kantor-Losiak kl. 18:00. Dersom Lunde-Ulveseth vinner sin kamp i dag, blir det eliminasjonsspill senere i kveld, mens mennene starter dette i morgen.

Resultatene ser du her. Se også turneringens hjemmeside her, der du også kan finne strømming av kampene.

Legg igjen en kommentar