Publiserte artikler

Fort Lauderdale Major

Mathias, bildet, og Hendrik ble slått ut på øya Kish av Nederland. Fort Lauderdale neste mulighet. Foto: FIVB

Etter å ha blitt nr. 17 i den trestjerners World Tour-turneringen i Iran forrige uke, tar Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol et steg opp i vanskelighetsgrad når de turen over havet for å delta i Fort Lauderdale Major. Major-turneringene er klassifisert med fem stjerner, som er den høyeste graden. Dermed blir premiesummene høyere og motstanden tilsvarende hard.

I Fort Lauderdale, som ligger i Florida, får det norske laget selskap av to andre norske lag. Det er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i kvinneklassen og Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum i klassen for menn. Det sistnevnte laget har fått plass i hovedrunden som starter onsdag med 32 lag. De åtte siste lagene finnes i kvalifiseringsturneringen, som går i morgen, og der må begge de norske lagene vinne to kamper før de kan ta plass i hovedrunden.

Resultatene fra kvinnenes kvalifisering kommer her, fra mennenes her.

Legg igjen en kommentar