Publiserte artikler

Kish Island

Slik så det ut på Kish i fjor. Foto: FIVB

En trestjerners turnering i FIVB World Tour startet i dag på den iranske øya Kish. Turneringen er bare for menn, og kvalifiseringen som ga de åtte siste lagene plass i den trettito lags store hovedrunden, ble unnagjort i dag.

Det eneste norske laget som er påmeldt, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, var direkte kvalifiserte til hovedrunden. De to starter puljespillet mot Zemljak-Pokeršnik, D. fra Slovenia i morgen, tidspunkt er ikke klart i skrivende stund. Motstander i neste kamp er avhengig av resultatet, og blir mot enten Plavins-Tocs fra Latvia eller A. Salagh-A. Mirzaali fra Iran. Laget som vinner to kamper går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, mens de som taper to er utslått og blir nr. 25.

Resultatene fra Kish finner du her.

Legg igjen en kommentar