Publiserte artikler

Fasteland i kvartfinale

Rune Fasteland, i angrep, er klar for kvartfinale i europacupen. Foto: CEV

Som vanlig spilles det europacupkamper i midtuken, og denne uken er det mennene som står for underholdningen. To norske spillere skal i sving. Den ene er Rune Fasteland, som har fast plass i midten for belgiske Par-ky Menen. Laget hans har nå spilt seg fram til kvartfinalene i Challenge Cup, og denne innledes i morgen på hjemmebane mot Olympiakos Pireus fra Hellas. Kampen starter kl. 20:30, og du kan se den på laola1.tv her.

Den andre norske spilleren som fortsatt har europacupkamper på programmet, spiller også i morgen. Andreas Takvam og VfB Friedrichshafen spiller i den gjeveste cupen, Champions League. Der spilles nå den femte av seks runder i puljespillet, og med fire seire så langt er Friedrichshafen sikret å gå videre til playoff. Motstandere i morgen er Ford Store Sastamala, eller VaLePa, som er navnet laget er mer kjent under hjemme i Finland. Kampstart er kl. 20:00, og også denne kampen vises på laola1.tv.

I dag går ellers fire kamper i Champions League. Det er følgende:
Kl. 18:00 PAOK Thessaloniki (GRE) – Halkbank ANkara (TUR)
Kl. 18:00 PGE Skra Belchatow (POL) – Lokomotiv Novosibirsk (RUS)
Kl. 20:00 Spacer’s Toulouse VB (FRA) – Jastrzebski Wegiel (POL)
Kl. 20:30 Knack Roeselare (BEL) – Cucine Lube Civitanova (ITA)

Oppdatering av alle resultatene finner du her. Og alle kampene vises på laola1.tv. Resultatene fra kvartfinalene i CEV-cupen er her, fra Challenge Cup her. De to siste cupene har ikke kamper i dag.

Legg igjen en kommentar