Publiserte artikler

Nye sportsjefer

Nye sportsjefer: Martin Engvik og Trygve Borge Johansen. Foto: NVBF

Den forrige sportsjefen i Norges Volleyballforbund, Jon Grydeland, hadde ansvaret for begge grenene innen volleyballsporten, volleyball og sandvolleyball. Mange mente at det skapte en del unødige gnisninger mellom grenene, og styret i NVBF har nå valgt å dele stillingen og ansette en sportsjef for volleyball og en sportsjef for sandvolleyball. Muligens er også en del av grunnen til oppsplittingen at den første utlysningen ikke ga søknader fra kandidater styret følte oppfylte kriteriene til stillingen.

Men nå er to personer tilsatt. Begge de to er ansatt i halv stilling, men vil altså ha ansvaret for hver sin gren. De to om er ansatt er begge godt kjent i volleyballmiljøet. Magnus Borge Johansen blir sportsjef for volleyball og Martin Engvik for sandvolleyball.

Du kan lese om tilsettingen med nærmere beskrivelse av sportsjefene i meldingen fra NVBF her.

Legg igjen en kommentar