Publiserte artikler

VNL-sluttspill til Frankrike

Stade Pierre Mauroy

Som kjent starter FIVB nyskapningen Volleyball Nations League, VNL, denne sesongen. VNL skal erstatte både mennenes World League og kvinnenes Grand Prix, men i motsetning til de siste sesongene, vil bare seksten lag delta i hver klasse. Og av de seksten er tolv fastsatte lag sikret å få delta de kommende sesongene, mens ett av de fire resterende kan risikere å bli byttet ut med et lag som kommer fra en utfordrergruppe.

Nå har FIVB besluttet å legge sluttspillet i mennenes VNL til den franske byen Lille, helt nord i landet, bare rundt 2 mil fra grensen til Belgia. Her vil turneringen gå på et fotballstadion som har mulighet for å trekke tak over arenaen, Stade Pierre Mauroy, som er hjemmebanen til fotballaget Lille OSC i Ligue 1. Sluttspillet  skal gå i dagene 4.-8. juli, mens de første kampene i VNL starter 25. mai.

Les meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar