Publiserte artikler

Europacupene igjen

Nytt oppgjør i kveld mellom Dynamo og Vizura. Foto: CEV

Så er det klart for tre nye dager med europacupkamper. Denne uken er det kvinnenes tur, og i Champions League er de kommet til fjerde runde i puljespillet, mens det spilles avgjørende kamper i 1/8-finalene i CEV-cupen og Challenge Cup.

Det går to kamper i Champions League i dag. Det er kampene Grot Budowlani Łódź (POL) – Galatasaray SK Istanbul (TUR) og Vizura Ruma (SRB) – Dynamo Kazan (RUS). De spilles henholdsvis kl. 18:00 og 20:30. Resultatene med live oppdatering er her, strømming på laola1.tv her. Dynamo Kazan har vunnet sine tre puljekamper med 3-0 så langt, og vil være klare favoritter i dag også. Galatasaray har et tap mot et annet Istanbul-lag, VakifBank, men vant greit hjemme mot Grot Budowlani Łódź for to uker siden.

I CEV-cupen merker vi oss at laget til kneskadde Mari Aase Hole, franske Beziers VB, skal forsøke å forsvare 3-2 fra hjemmekampen mot Minchanka Minsk fra Hviterussland. Denne kampen går i morgen kl. 16:30 og kan også ses på laola1.tv. Resultatene fra alle kampene i CEV-cupen kommer her.

Laget som slo ut Randaberg i Challenge Cup i forrige runde, Nantes VB fra Frankrike, har 3-2 å gå på fra bortekampen mot Vasas Óbuda Budapest. Hjemmekampen går kl. 20:00 i kveld. Live resultatoppdatering her.

Legg igjen en kommentar