Publiserte artikler

Snøvolleyball i OL

Foto: CEV

Som et ledd i forsøket på å utvide grensene for volleyball, vil det internasjonale (FIVB) og europeiske (CEV) forbundet arrangere en oppvisningskamp i snøvolleyball ved Østerrikes hus under de olympiske lekene i Pyeongchang i Sør-Korea. Kampen skal foregå kl. 16:00 onsdag 14. februar og vil bli fulgt opp av en pressekonferanse og en mottakelse. Dagen etter er det også fritt fram for å forsøke seg i en familietilstelning.

Flere tidligere og nåværende volleyball- og samdvolleyballstjerner vil delta i oppvisningskampen.

Du kan lese mer hos FIVB her. CEV arrangerer sitt første offisielle europamesterskap i snøvolley i Wagrain-Kleinarl & Flachau i Østerrike 23.-25. mars, se her. Norske lag har mulighet til å kvalifisere seg til EM via det uoffisielle NM i snøvolley som arrangeres på Rjukan 2.-4. mars, les her.

Legg igjen en kommentar