Publiserte artikler

Viking vant NCC

Vetle Hylland var vanskelig å stoppe i finalen. Foto: TIF Viking

TIF Viking vant i går finalen i NEVZA Club Championship, NCC, i Sotra Arena. Laget spilte en av sesongens beste kamper og levnet ikke motstanderne, Boldklubben Marienlyst fra Danmark, store muligheter. Etter en jevn start på kampen, ga en enorm serverekke fra Vetle Hylland, kombinert med sterk blokking, laget et forsprang Marienlyst ikke hadde mulighet til å hente inn igjen. Det andre settet ble jevnere, men også dette gikk til Viking, og det tredje ble en svært kort affære der ingen ting fungerte for Marienlyst, mens det meste fungerte for Viking. Blant annet spratt ballen to ganger inn på tomme felt hos Marienlyst etter at Viking-spillere ble truffet i forsvar. Settsifrene i 3-0-kampen ble 25-14, 25-21, 25-11, og dermed gikk Viking gjennom turneringen uten å gi bort sett i noen av de tre kampene laget spilte. Dette var første gangen det nye laget TIF Viking vant NCC, mens klubben laget har sprunget ut fra, Nyborg, har to tidligere titler.

Om ikke finalen ble spesielt spennende, var det desto jevnere i bronsefinalen. Randaberg og Tromsø byttet på å vinne settene, og til slutt ble det Tromsø som sto som seierherrer med resultatet 3-2 (25-20, 24-26, 25-23, 20-25, 17-15).

Turneringens hjemmeside er her. Arrangøren Vikings facebookside er her. Statistikk fra alle kampene i NCC er her. Les også hva Marienlysts trener uttaler her. BK Tromsø har også kommentarer på sin facebookside her.

Legg igjen en kommentar