Publiserte artikler

Semifinaledag i NCC

I går ble de første kampene spilt i sluttspillet av denne sesongens NEVZA Club Championship, NCC. Kampene i går ble spilt for å finne hvordan semifinaleoppsettet i dag blir. Vinneren av den ene kampen spiller semifinale mot taperen i den andre. Resultatene i går ble slik:

BK Tromsø – Randaberg IL 3-1 (25-21, 16-25, 25-19, 25-16)
TIF Viking – Boldklubben Marienlyst (DK) 3-0 (25-16, 25-21, 25-21)

Siden kampene i går ikke betyr noe annet enn å finne semifinalemotstander, brukte alle lagene anledningen til å teste hele spillerstallen, både for å sjekke formen, men mest for å ikke få for stor belastning på de som trolig vil spille mest i dag og i morgen.

Semifinaleoppsettet blir slik i dag:

Kl. 15:00 BK Tromsø – BK Marienlyst
KL. 17:30 TIF Viking – Randaberg IL

I morgen er det bronsefinale kl. 12:00 og finale kl. 14:30.

Kampene går i den flotte Sotra Arena, der det blant annet ble spilt EM-kvalifisering i 2016.

Alle resultatene vil komme her. Kampene blir streamet, linker finner du her. Det er også Data Volley for alle kampene, sjekk her. Turneringens facebookside er her. Se også arrangørlaget Vikings facebookside her.

Legg igjen en kommentar