Publiserte artikler

Italiensk cup

Den italienske cupen for de beste herrelagene i Italia, Del Monte Coppa Italia SuperLega, skal avgjøres i helgen. Cupen er bare for de fjorten lagene i SuperLega, der de fire beste i serien forrige sesong startet sin cup i kvartfinalen, mens de fire lavest rankede startet sine kamper i 1/16-finale i høst. Det gjenstår nå fire lag som skal spille final four, og det viser seg at det er de samme fire som startet med kvartfinale, og det er også de fire lagene som ligger øverst på serietabellen i øyeblikket, nemlig Sir Safety Conad Perugia, Cucine Lube Civitanova, Azimut Modena og Diatec Trentino.

Final four skal spilles i PalaFlorio i Bari på den italienske støvelhælen, en hall med plass til 4.500 tilskuere. Kampene spilles slik:
Lørdag kl. 15:30 Cucine Lube Civitanova – Azimut Modena
Lørdag kl. 18:00 Diatec Trentino – Sir Safety Conad Perugia
Søndag kl. 17:30 Finale

Cupen i Serie A2 skal også avgjøres søndag. Finalen der spilles samme sted kl. 14:00 og går mellom Ceramica Scarabeo GCF Roma og Caloni Agnelli Bergamo, de to lagene som leder hver sin avdeling i divisjonen.

Resultatene fra cupen finner du her. Kampene overføres direkte på italienske RAI, men vi er usikre på om det er mulig å følge streaming i Norge, muligens på noen spill-sider.

 

Legg igjen en kommentar