Publiserte artikler

NCC-sluttspill på Sotra

Blir det like tett i morgen mellom Ask Helland-Hansen og Tromsø som i NM-semifinalene? Foto: RIL

En uke etter at kvinnene avgjorde sitt NEVZA-klubbmesterskap, med Førde på andre og Oslo på tredje bak gullvinner Brøndby, er det mennenes tur til å finne ut hvilket klubblag som er sterkest i den utvidede nordiske sonen (NEVZA står for the North European Volleyball Zonal Association, og har de nordiske landene, samt England, som medlemsland). Etter at tre kvalifiseringspuljer ble spilt sist høst, har fire lag fått plass i finaleturneringen som starter i Sotra Arena utenfor Bergen i morgen. Tre av lagene er norske. Det er Randaberg IL i tillegg til de to lagene som spilte NM-finale for to uker siden, BK Tromsø og TIF Viking. Det eneste utenlandske innslaget er de regjerende danske serie- og cupmesterne Boldklubben Marienlyst fra Odense på øya Fyn.

Sluttspillet går over tre dager. I morgen spilles to kamper som bestemmer hvem som skal møtes i semifinalene lørdag. Og søndag avsluttes mesterskapet med bronsefinale og finale. Kampoppsettet er slik:
Fredag
Kl. 17:00 Tromsø – Randaberg
Kl. 19:30 Viking – Marienlyst
Lørdag
Kl. 15:00 Vinner Tromsø-Randaberg – Taper Viking-Marienlyst
Kl. 17:30 Vinner Viking-Marienlyst – Taper Tromsø-Randaberg
Søndag
Kl. 12:00 Bronsefinale
Kl. 14:30 Finale

Alle kampene blir streamet. Linker finner du på volleytv.no her. Resultatene vil komme her. Se ellers NCCs facebookside her, og Vikings facebookside her.

Les også hva Marienlysts trener mener her.

Legg igjen en kommentar