Publiserte artikler

Kvinnenes uke

I morgen skal blokken til Nantes prøve seg mot ungarsk motstand i stedet for Randaberg. Foto: CEV

I europacupene bytter kvinnene og mennene stort sett på å spille, med kamper annen hver uke. Denne uken er turen kommet til kvinnene, og i Champions League har de nå kommet til tredje runde i puljespillet, der seksten lag deltar i alt. Det spilles bare en kamp i denne cupen i dag. Den går i Istanbul kl. 17:00 mellom Galatasaray SK og Grot Budowlani Łódź fra Polen. Kampen kan du se på laola1.tv her.

I CEV-cupen og Challenge Cup gjenstår nå seksten lag i hver av cupene, så de skal altså ut i 1/8-finaler. I CEV-cupen skal laget til Mari Aase Hole, franske Béziers VB, spille hjemme i morgen kl. 20:00 mot Minchanka Minsk fra Hviterussland. Mari står imidlertid ikke på listen over de som Béziers har nominert i kampen, men vi vet ikke om det er fordi hun er skadet eller fordi hun ikke er meldt inn tidsnok til å få lisens.

Laget som slo ut Randaberg i Challenge Cup, Nantes VB fra Frankrike, spiller borte i morgen kl. 19:00 mot ungarske Vasas Óbuda Budapest.

Alle resultatene i Champions League finner du her, i CEV-cupen her, og i Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar