Publiserte artikler

Sølv og bronse i NCC

Brøndby VK vant NCC. Foto: DVBF

I går ble NEVZA Club Championship avgjort med to norske lag i avgjørende kamper mot to danske. Først ut var Oslo Volley som spilte bronsefinale mot de regjerende NCC-mesterne Holte IF. Oslo spilte en solid kamp og holdt Holte bak seg hele tiden til sterke 3-0 (25-21, 25-19, 25-14).

I finalen startet Førde VBK sterkest mot Brøndby VK og tok det første settet. Men deretter var det Brøndby som var mest på hugget, og selv om det var muligheter for Førde i det fjerde settet, er det Brøndby som kan titulere seg NCC-mester. Resultatet til Brøndby ble 3-1 (22-25, 25-19, 25-16, 25-23).

Les mer om finalen på DVBFs hjemmesider her. Alle resultatene fra sluttspillet i Brøndby er her. Turneringens facebookside er her.

Legg igjen en kommentar