Publiserte artikler

Nye tittelkamper

Kan Førdes kvinner juble også søndag for et mesterskap? Foto: FVBK

De to finalistene fra kvinnenes norgesmesterskapsfinale sist lørdag, Førde VBK og Oslo Volley, skal i helgen ut i nye kamper om mesterskap. Denne gangen gjelder det den nordiske klubbtittelen, eller NEVZA Club Championship, NCC, det gjelder. I tillegg til de to norske lagene, har de danske lagene Holte Volley, regjerende mestere, og Brøndby VK kvalifisert seg til sluttspillet i Stadionhal 1 i Brøndby.

Mesterskapet går over tre dager, der to kamper i dag avgjør hvordan semifinalene i morgen skal spilles. Kampoppsettet i dag ser slik ut:
Kl. 17:30 Førde – Brøndby
Kl. 20:00 Holte – Oslo

Du kan lese mer på de danske hjemmesidene her. Resultatene finner du her. Alle kampene blir streamet, sjekk her. Se også turneringens facebookside her, Brøndbys hjemmeside er her, Førdes her og Oslos her.

Mennenes NCC går neste helg på Sotra, og også der deltar NM-finalistene Tromsø og Viking, i tillegg til Randaberg og Marienlyst fra Danmark.

Legg igjen en kommentar