Publiserte artikler

Europacupene fortsetter

Rune Fasteland, i grønt nærmest, er klar til å blokke i kveld også. Foto: CEV

Denne uken er det mennene som står for europacupspillet. Alle de tre cupene har kamper. I Champions League er det klart for tredje runde i puljespillet, og om noen ønsker å se trolig verdens beste klubblag i aksjon, er det bare å gå til laola1.tv kl. 16:00, for da skal Zenit Kazan fra Russland i aksjon mot Jastrzebski Wegiel fra Polen. Kazan er selvsagt store favoritter, men også Jastrzebski har gode spillere, blant andre den tyske landslagsoppleggeren Lukas Kampa. Kanskje kommer også Sveriges landslagsopplegger Dardan Lushtaki inn på det polske laget, men da trolig bare for å serve, etter som Kampa vanligvis holder ham på benken.

Lederlaget i Italia for tiden, Sir Safety-Sicoma Perugia spiller også i kveld, de møter Knack Roeselare i Belgia kl. 20:30. Dagens siste kamp i Champions League spilles også kl. 20:30. I Frankrike spiller Chaumont VB 52 Haute Marne mot Lokomotiv Novosibirsk. Det betyr møte mellom to av verdens beste diagonaler, Stephen Boyer hos Chaumont og György Grozer hos Novosibirsk. Live oppdatering av resultatene finner du hos CEV her.

Den eneste gjenværende norske spilleren i europacupene skal også lufte seg i dag. Rune Fasteland og laget hans, Par-Ky Menen skal til Estland og spille mot Pärnu VK i CEV Challenge Cup, kampstart kl. 18:00. Det bør være gode muligheter for Menen til et godt resultat her og ta seg videre til kvartfinalene når returkampen spilles i Belgia om to uker. Resultatene i Challenge Cup kommer her. Det ser ikke ut til at laola1.tv streamer denne kampen.

Også CEV-cupkamper spilles i dag, resultater kommer her.

I tillegg til kamper i dag, spilles det kamper i morgen og torsdag i de tre cupene.

Vi nevner også at vi har norsk dommer i sving denne uken. Lars Rydland er i Østerrike og dømmer i CEV-cupen.

Legg igjen en kommentar