Publiserte artikler

Grand Prix-vinnere

Engelholm vant svensk Grand Prix. Foto: falkenbergsbild.se

Svensk Grand Prix hadde finaler og bronsefinaler i går. De som får delta i Grand Prix er de fire beste lagene både hos kvinner og menn som topper serietabellen etter høstens kamper. Nr. 1 etter høstkampene møter nr. 4 og nr. 2 møter nr. 3 til semifinaler. Det ga følgende oppsett i semifinalene lørdag (tabellplassering i parentes):
Menn
Hylte/Halmstad (2) – Sollentuna (3)
Linköping (1) – Falkenberg (4)
Kvinner
Engelholm (2) –  Örebro (3)
Hylte/Halmstad (1) – Lindesberg (4)

I mennenes semifinaler slo Hylte/Halmstad Sollentuna med 3-1, mens Linköping slo Falkenberg med 3-0. Hos kvinnene ble det seier til Engelholm med 3-1 over Örebro, og Hylte/Halmstad van 3-0 over Lindesberg.

I går ble det følgende resultater:
Bronsefinale menn: Falkenberg – Sollentuna 3-0
Bronsefinale kvinner: Örebro – Lindesberg 3-0
Finale menn: Linköping – Hylte/Halmstad 3-1
Finale kvinner: Engelholm – Hylte/Halmstad 3-0

Falkenberg var regjerende mestere hos mennene, men greide altså ikke et nytt gull, mens Engelholm vant sitt fjerde Grand Prix på rad. Du kan lese mer her, der du også finner linker til de andre turneringene som foregikk i samband med Grand Prix.

Legg igjen en kommentar