Publiserte artikler

God volleyballhelg for Hordaland

Norgesmestere for menn 2018, TIF Viking. Foto: Eivind Pettersen

Det har vært en vellykket helg for volleyballspillere fra Hordaland. I går fikk TIF Vikings seniormenn revansje for fjorårets tap i NM-finalen for BK Tromsø da de samme lagene møttes til årets finale. Etter et shaky førstesett der Viking ga bort nesten halvparten av poengene på feil, kom laget sterkt tilbake i det andre og tredje. Og da et jevnt fjerdesett også ble rodd i land, kunne Vikings spillere juble for klubbens første kongepokal i en lagidrett. Settsifrene i kampen ble 19-25, 25-12, 25-19, 25-22. Du kan lese reportasje fra kampen i Bergens Tidende her.

Norgesmesterskapet for kvinner gikk forøvrig også til Vestlandet. Førde VBK tok sin første tittel på kvinnesiden ved å slå Oslo Volley 3-1 (18-25, 25-11, 25-20, 25-20). Les hva NRK Sogn og Fjordane skriver her.

Se forøvrig video fra alle finalene i helgen på NVBFs YouTube-konto her.

Mellom finalene ble Eva Lio og Olle Karlsson hedret fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel for lang og tro tjeneste i NVBFs administrasjon.

Men det var ikke slutt med jubel for Hordaland etter gårsdagens forestillinger. Begge Hordalands regionlag i klassen U16 har spilt finaler og begge lagene har vunnet sine finaler. Jentene slo region Øst 2-0 (25-20, 25-23), og region Øst var også guttenes motstander. Også denne finalen var jevn, men Hordaland trakk til slutt det lengste strået med 2-1 (23-25, 25-18, 15-12).

Legg igjen en kommentar