Publiserte artikler

Mol-Sørum videre

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har sikret seg plass blant de tolv lagene som går videre til eliminasjonsspillet i CEVs Matsers-turnering i Pelhřimov i Tsjekkia. En knepen seier i en tøff kamp mot polakkene Bryl-Fijalek sørget for at de er sikret minst andreplass i puljen. Seierssifrene ble 16-21, 21-17, 17-15. Turneringen spilles med et modifisert puljespill der lagene får to kamper. De to vinnerne i den første runden er sikret videre spill, men skal gjøre opp om puljeseieren senere i dag. Taperne må spille om hvem som får den siste plassen i eliminasjonen, og hvem som har spilt ferdig. Dagens andre kamp for Mol-Sørum går kl. 15:40 og er mot et annet polsk lag, Kantor-Losiak. Resultatene er her. Eliminasjonsspillet starter i morgen.

Det andre norske laget som har deltatt i Pelhřimov, Mathias Berntsen og Svein Solhaug, måtte nøye seg med en kamp. I første kvalifiseringskamp ble de slått ut av tyskerne Ehlers-Schümann etter 0-2 (19-21, 18-21).

Legg igjen en kommentar