Publiserte artikler

TVNs gutter til Friedrichshafen

Andreas Takvam (4) spilte hele kampen i går da Friedrichshafen slo Hypo Tirol AlpenVolleys Haching 3-1. Foto: Kram, VfB

Fra utviklingsjef Arvid Wigestrand ved ToppVolley Norge har vi fått denne meldingen:

I dag, torsdag, reiser ToppVolley sitt guttelag til Tyskland og Friedrichshafen. Gjennom sitt kontaktnett er det ordnet med treninger og kamper i treningsanlegget  til VfB Friedrichshafen. Som kjent er dette klubben til vår store norske profil Andreas Takvam.

I tillegg til treninger og kamp vil guttene fra ToppVolley også overvære hjemmekampen til VfB Friedrichshafen mot SVG Lüneburg lørdag 13.1 kl 19:30. Klubben leder for øyeblikket den tyske Bundesliga, og har i tillegg vunnet begge sine kamper i puljespillet i Champion League

For egen del kan vi legge til at Friedrichshafen ikke har avgitt et eneste poeng i Bundesliga etter ni kamper. De vant også supercupen i høst og er klare for cupfinalen i mars. Klubbens hjemmeside er her. Les også artikkel i Bergens Tidende om Andreas’ overgang fra midtspiller til kantspiller her.

Legg igjen en kommentar