Publiserte artikler

Mer beach innendørs

Etter at FIVB arrangerte innendørs Wolrd Tour i Haag forrige uke, er det nå CEVs tur til å arrangere den første Masters-turneringen under tak. Den skal gå i Beachwell Sports Center i Pelhřimov i Tsjekkia, og to norske lag har fått plass der. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har nok poeng til å gå direkte inn i hovedturneringen, som starter i morgen, mens Mathias Berntsen og Svein Oddmund Solhaug må vinne to kvalifiseringskamper for å få spille der. Den første kampen går i dag kl. 11:10 og motstandere er Ehlers-Schümann fra Tyskland. Ved seier her, spilles neste kamp kl. 15:20.

Hovedrunden spilles med seksten lag i et modifisert puljespill. Bare fire lag fra kvalifiseringen får plass der. Den gamle blokkregelen i sandvolleyball om at blokkberøring teller som slag, gjelder fortsatt i denne turneringen. Resultatene fra kvalifiseringen finner du her, fra hovedrunden her. Les også artikkel om turneringen hos CEV her. Turneringen er både for kvinner og menn, men ingen norske kvinnelag deltar.

Legg igjen en kommentar