Publiserte artikler

Randaberg i europacup

Her spiller Randaberg i kveld. Foto: Nantes VB

I kveld spiller Randabergs kvinner returkamp i CEV Challenge Cup. Motstander er franske Nantes VB, og kampen spilles i Salle Sportive Métropolitaine Reze i byen ved utløpet av elven Loire vest i Frankrike. Kampen går kl. 20:00 og live oppdatering av resultatet finner du her. Med tanke på at hallen kampen spilles i rommer 4.200 tilskuere, og at Randaberg tapte hjemmekampen 0-3 (15-25, 16-25, 15-25), er det nok ingen som venter at Randaberg skal vinne med de nødvendige sifrene og deretter gå videre til neste runde ved hjelp av et golden set. Vi er ikke sikre på om kampen blir streamet, sjekk i så fall her, eller på Randabergs facebook her.

Det går en del andre kvinnekamper i europacupene denne uken, både puljekamper i Challenge Cup i tillegg til 1/16-finaler i CEV-cupen, og altså 1/16-finaler i Challenge Cup. Noen kamper blir vist på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar