Publiserte artikler

Femteplass til Anders og Christian

Sørum angriper mot Nederland. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har hatt en travel dag på innendørsanlegget Sportcampus Zuiderpark i Haag i dag. De har spilt tre kamper i den firestjerners World Tour-turneringen Dela Beach Open som arrangeres der, og to av kampene har gitt seier. Først ble det franske laget Krou-Aye slått lett 2-0 (21-12, 21-14), før Koekelkoren-van Welle fra Belgia måtte lide samme skjebne. Her ble settsifrene nesten like klare, 21-13, 21-14.

Dermed var det klart for kvartfinale mot det sterke hjemmelaget Brouwer-Meeuwsen. Her ble dessverre nederlenderne for sterke og sikret seg semifinaleplass i morgen med 2-0 (21-17. 21-13). Dermed endte Haag-oppholdet med delt femteplass for Anders og Christian.

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar