Publiserte artikler

EM U17/U18

I morgen starter kvalifiseringen til sluttspillet i europamesterskapet for jenter født 2002 og senere og gutter født 2001 og senere. Sluttspillet for gutter er delt mellom Tsjekkia og Slovakia i dagene 7.-15. april, mens jentene avgjør mesterskapet i Bulgaria 13.-21. april.

I begge klassene er det påmeldt 30 lag, og siden arrangørene er direktekvalifisert til sluttspillet, er det 28 guttelag og 29 jentelag som spiller om de ledige sluttspillplassene, henholdsvis 10 og 11. Hos guttene blir det da sju kvalifiseringspuljer med fire lag i hver, mens jentene har fem firelagspuljer og tre med tre lag. Puljevinnerne går til sluttspillet i tillegg til de tre beste toerne.

Norge er ikke påmeldt til mesterskapene, fra Norden deltar Damark (begge), Finland (begge), Island (jenter) og Sverige (begge). Heller ikke norske dommere er med. Kvalifiseringen pågår til søndag. Jentenes turneringsside er her, guttenes her. En del av kampene streames på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar