Publiserte artikler

Bare ett lag tilbake i Haag

Lunde-Ulveseth i Haag. Foto: FIVB

Det blir dessverre ikke hovedrundespill i FIVBs innendørs World Tour-turnering Dela Beach Open i Haag i Nederland for de to norske lagene som har spilt kvalifisering i dag. Turneringen er på det nest høyeste nivået av FIVBs turneringer, en firestjerners, og begge lagene som spilte i dag, bet godt fra seg. Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth vant den første av de to kvalifiseringskampene som må vinnes for å gå til hovedrunden. I den slo de Jancar-Kotnik fra Slovenia greit 2-0 (21-11, 21-18). Men i neste runde møtte de toppseedede Maria Antonelli-Carol, og selv om de norske jentene bet godt fra seg, måtte de gi tapt med 0-2 (23-25, 18-21).

Heller ikke Hendrik Nikolai Mol-Mathias Berntsen får spill i morgen. De måtte ut allerede i første kvalifiseringskamp. Litauerne Rumsevicius-Kazdailis ble for sterke og vant en jevn kamp 2-1 (13-21, 21-19, 16-14).

Dermed blir det bare Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum som får hovedrundespill. Hvem de får møte i puljespillet, blir ikke klart før andre kvalifiseringsrunde er avviklet i morgen.

Turneringens hjemmeside er her. Det vil bli vist kamper på YouTube, sjekk her.

Vi vil også rette en feil vi har brakt tidligere. FIVBs tekniske delegat på turneringen er ikke Geir Dahle, men David Cox. Skule Haagensen er forøvrig dommer.

Legg igjen en kommentar