Publiserte artikler

Returnerer Kvalen til Italia?

Jonas i fjorårets Lagonegro-drakt. Foto: rinascitavolley

Det italienske volleyballnettstedet volleyball.it presenterer et rykte om at Jonas Kvalen kan komme til å forlate klubben han spiller for nå, Lausanne UC i Sveits, og gå tilbake til klubben han spilte for forrige sesong, Geosat Geovertical Lagonegro i Serie A2 i Italia.

Grunnen til at det i så fall skjer, er at Lagonegros bulgarske diagonalspiller, Danail Milushev, sliter med skader og bare har spilt 9 av de 17 seriekampene laget har spilt hittil. Om Jonas kommer, må Milushev gå, i henhold til regelen om antall utenlandske spillere.

Lagonegro ligger i øyeblikket som nr. 10 av 12 lag i avdeling blå i serie A2, mens Lausanne er på andreplass, to poeng bak Amriswill, i den sveitsiske toppserien. Den italienske meldingen ser du her.

Legg igjen en kommentar