Publiserte artikler

Russisk kvinnecup

Tar Dynamo Kazan mesterskapet? Foto: volleyball.it

Den russiske cupen for kvinnelag skal avgjøres i Kazan i morgen. Som hos mennene spilles den avgjørende delen som final four, og semifinalene ble spilt i dag. Først slo Jenisej Krasnojarsk Uralochka-NTMK Ekaterinburg 3-0 (25-17, 25-14, 25-19), før Dynamo Kazan slo Proton Saratov 3-0 (25-11, 25-14, 25-13).

Det betyr finale i morgen mellom Dynamo Kazan og Jenisej Krasnojarsk. Kampen spilles kl. 14:30, mens Uralochka-NTMK Ekaterinburg og Proton Saratov spiller bronsefinale kl. 12:00. Kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Dynamo Kazan er regjerende mestere og spiller om sitt fjerde mesterskap, mens Jenisej har muligheten til å ta sitt første.

Mesterskapet i år er denne gangen noe redusert etter at en av favorittene, Dynamo Moskva, ble slått ut i puljespillet av Proton Saratov. Ekaterinburg stiller dessuten med et svært B-preget lag. Og Kazan sliter med skader i laget.

Legg igjen en kommentar