Publiserte artikler

Danske cupmestere

Holte, danske pokalmestere. Foto: MortenO.com

Marienlyst, danske pokalmestere. Foto: MortenO.com

De danske pokalfinalene ble avholdt i Frederiksberg Hallen i København i går. Det danske cupmesterskapet blir avsluttet med final four, og semifinalene ble spilt fredag. I kvinnenes mesterskap tok gjengangerne Holte og Brøndby seg til finalen ved å slå henholdsvis Amager og Aarhus, begge 3-0. Dermed skulle Brøndby og Holte møtes i finalen for fjerde gang på rad, og det var Holtes tiende pokalfinale på rad. De tre foregående hadde Brøndby vunnet, men denne gangen viste Holte seg sterkest og vant 3-0 (25-22, 25-22, 25-20). I motsetning til i fjor, da både Julie Heile Mikaelsen og Eline Bye spilte om tittelen, var det ingen norske i finalelagene denne gangen.

Også i mennenes finale var det to gjengangere, Gentofte og Marienlyst har møtt hverandre i de fem siste finalene, så det var to lag som kjente hverandre godt som møttes. Gentofte var favoritter, ikke minst etter Marienlysts svært ujevne sesong så langt. Men Marienlyst hevet seg i finalen, spilte uten angst og presset Gentofte over på defensiven. Etter en tøff kamp kunne Marienlyst stå som vinnere med 3-1 (25-23, 18-25, 25-20, 25-20). I semifinalene slo Marienlyst Ishøj 3-0, mens Gentofte vant over Middelfart med 3-1.

Etter finalene var det stor galla, og her ble Årets spillere kåret, stemt fram av de andre spillerne i ligaen. Hos kvinnene vant Trine Rask-Nielsen, Aarhus, hos mennene Rasmus Breuning Nielsen, Biosi Indexa Sora, Italia.

Det ble også utnevnt nye i danskenes Hall of Fame. Alt om finalene finner du hos DVBF her.

Legg igjen en kommentar