Publiserte artikler

Tre semifinalister klare

Kazans blokk med Mikhaylov, Volvich og Leon er ikke enkel å forsere. Foto:FIVB

Før de fire siste puljekampene i klubb-VM for menn i Polen spilles i dag, er allerede tre av de fire semifinalelagene klare. I pulje B i Łódź har både Zenit Kazan og SKRA Belchatow full poengpott etter to kamper og kan følgelig ikke nås igjen av de to andre lagene i puljen, Bolivar og Shanghai VC. Møtet mellom de to topplagene kl. 20:30 i kveld vil derfor bare avgjøre hvem som skal møte nr. 2 og hvem som skal møte nr. 1 i den andre puljen i semifinale lørdag.

I pulje A er det allerede klart at Lube Civitanova vil gå til semifinale. Men for å vinne puljen, og da få møte toeren i pulje B, må de slå Sarmaye Bank i kampen i Opole i kveld kl. 20:30. Den andre kampen i Opole mellom hjemmelaget ZAKZA Kedzierzyn-Kozle og Sada Cruzeiro vil være direkte avgjørende for hvem den andre semifinalisten blir. The winner takes it all. Kampen går kl. 17:30.

Alle kampene vises på YouTube, sjekk her. VMs hjemmeside er her. Semifinalene og finalene spilles i Kraków.

Legg igjen en kommentar