Publiserte artikler

Randaberg i europacup

Kan Randaberg-blokken hamle opp med franske Nantes? Foto: RIL

I kveld kl. 19:00 spiller Randabergs kvinner sesongens første kamp i CEV Challenge Cup. Motstandere i Randaberghallen er Nantes VB fra Frankrike. Dette laget ligger som nr. 9 av 12 lag i Ligue A etter 10 serierunder med 3 seire og 7 tap. Så selv om Randaberg har slitt tyngre denne sesongen enn i fjor, bør det være gode muligheter til å gi det franske laget kamp. Det er uvisst om kampen streames, sjekk på Randabergs facebookside her. Live oppdatering av resultatene vil komme på CEVs side her.

Randaberg deltok i Challenge Cup også i fjor. Da røk laget ut i 1/16-finalen mot LP Kangasala fra Finland etter to 0-3-tap.

Det er kamper også i de andre europacupene for kvinner denne uken. Blant annet innledes puljespillet i Champions League. Kampene i Chamipons League og flere i CEV-cupen og Challenge Cup, blant annet danske Holtes hjemmekamp kl. 18:30, blir overført hos laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar