Publiserte artikler

Klubb-VM i Polen

Det er ikke mye hvile for spillerne i verdens beste klubber. I tillegg til alle serie- og cupkamper, starter i morgen VM for klubblag for menn. Mesterskapet går i forskjellige byer i Polen og avsluttes søndag 17. desember. I alt deltar åtte lag som er fordelt på to puljer. I puljene spiller lagene innbyrdes mot hverandre, og etter puljespillet spiller den ene puljevinneren semifinale mot toeren i den andre puljen. Søndag spilles bronsefinale og finale.

Følgende åtte lag skal delta i turneringen: Sarmayeh Bank Teheran VC, Iran (klubbvinner i Asia), Zenit Kazan, Russland (klubbvinner i Europa), Sada Cruzeiro Volei, Brasil (klubbvinner i Sør-Amerika), ZAKSA Kedzierzyn-Kozle, Polen (seriemester i arrangørlandet), Lube Civitanova, Italia (seriemester i det høyest rankete landet ved nyttår som ikke er kvalifisert), Lube Ciudad Bolivar, Argentina (seriemester i det høyest rankete landet ved nyttår som ikke er kvalifisert), SKRA Belchatow, Polen (wild card), Shanghai Volleyball Club, Kina (wild card).

Lagene er fordelt slik i puljene:
Pulje A (i Opole): ZAKSA Kedzierzyn-Kozle, Sada Cruzeiro, Cucine Lube Civitanova, Sarmayeh Bank Teheran
Pulje B (i Łódź): PGE Skra Belchatow, Zenit Kazan, Bolivar, Shanghai Volleyball Club

Semifinalene og finalene spilles i Tauron Arena i Kraków, hallen der europamesterskapet ble avgjort tidligere i høst.

Turneringens hjemmeside finner du her. Kampene vil bli streamet på YouTube, sjekk her. Kamtidene i morgen er kl. 17:30 og 20:30.

Legg igjen en kommentar