Publiserte artikler

Europacupuke for mennene

Det spilles kamper i alle de tre europacupen for menn denne uken. I Champions League starter puljespillet, og Ford Store Levoranta Sastamala fra Finland, det første nordiske laget som er kommet så langt i Champions League, har sin første kamp mot PAOK Tessaloniki fra Hellas i kveld kl. 18:00. Den andre kampen i Champions League som spilles i kveld, er Noliko Maaseik fra Belgia mot italienske Trentino Diatec. Denne kampen går kl. 20:30. Begge kampene vises på laola1.tv, du kan sjekke her.

Det går også kamper i CEV-cupen og Challenge Cup i dag, men de fleste kampene går i morgen. Da spiller også det eneste gjenværende norske herrelaget i Challenge Cup, TIF Viking fra Bergen. Den kampen går i Haukelandshallen i Bergen og starter kl. 19:00, og motstandere er Foinikas Syros fra Hellas. Norge har også et lag med i kvinneklassen, nemlig Randaberg, men de spiller neste tirsdag. Motstandere i Randaberghallen kl. 19:00 er Nantes VB.

Live oppdatering av alle resultatene finner du på CEVs hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar