Publiserte artikler

NCC-sluttspillene fordelt

Det er nå avgjort hvor de to sluttspillene i NEVZA Club Championship (NCC) skal foregå 19.-21. januar (kvinner) og 26.-28. januar (menn). Kvinnene skal avgjøre sitt mesterskap i Brøndby ved København, mens mennene spiller sine avgjørende kamper i Sotra Arene på Sotra ved Bergen.

I sluttspillet skal alle de fire lagene i hver klasse spille tre kamper. Fredagen er motstanderne trukket for å finne ut hvem som skal møtes i lørdagens semifinaler, mens bronsefinale og finale spilles søndagen. I semifinalene møter vinneren av den ene fredagskampen taperen i den andre.

Som kjent er fem norske lag kvalifiserte til sluttspillet, nemlig Førde VBK og Oslo Volley hos kvinnene, BK Tromsø, Randaberg IL og TIF Viking hos mennene. Trekningen til fredagskampene har gitt følgende utfall:
Kvinner
Holte IF – Oslo Volley
Førde VBK – Brøndby VK
Menn
BK Tromsø – Randaberg
TIF Viking – Marienlyst

Kamptidspunktene blir satt opp senere.

Legg igjen en kommentar