Publiserte artikler

Innsetting Hall of Fame

Denne helgen er det feiring av de fem nye medlemmene i volleyballens Hall of Fame i Holyoke i Massachusetts. Feiringen starter med velkomstmottakelse i dag og avsluttes med gallamiddag og fest lørdag kveld. Blant de fem nye medlemmene som tas opp denne gangen, er svenske Anders Kristiansson, velkjent også for den norske volleyballfamilien etter flere besøk i Norge. Det svenske volleyballforbundet markerer selvsagt at han blir innlemmet i det celebre selskapet, du kan lese melding på nettsiden deres her.

De fire andre som tas opp denne gangen, er alle valgt inn av allerede medlemmer i Hall of Fame. De er sandvolleyballspilleren Jose Loiola fra Brasil, innendørsspillerne Irina Kirillova Parkhomchuk, Russland, og Ron Zwerver fra Nederland, samt den tidligere presidenten i FIVB Jizhong Wei, Kina. Omtale av de fem kan du lese på Hall of Fames hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar