Publiserte artikler

To siste VM-lag skal finnes

Puerto Ricas Josue Rivera i angrep mot Mexico. Foto: NORCECA

Etter at herrelagene til Cuba og Puerto Rico tidligere i høst ble forhindret fra å delta i NORCECAs kvalifisering i USA til VM neste år på grunn av orkanene Irma og Maria, er nå den siste kvalifiseringsturneringen i gang for å finne de to siste lagene som får delta i Bulgaria og Italia 2018. Turneringen startet i går i Pinar del Rio på Cuba, og i tillegg til Cuba og Puerto Rico, deltar Guatemala og Mexico.

De fire lagene skal møte hverandre en gang, og søndag vil det være klart hvem som kommer på de to første plassene på tabellen og får delta i VM 2018. De to lagene som ble rammet av orkanene har kommet best ut. Cuba slo Guatemala 3-0 (25-15, 25-15, 25-17) i går, mens Puerto Rico slo Mexico, også her ble det 3-0 (25-12, 25-21, 25-21).

I dag spiller Puerto Rico mot Guatemala, mens Cuba møter Mexico. Du kan lese mer hos NORCECA her.

Legg igjen en kommentar