Publiserte artikler

World Tour-kalender 2018

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har offentliggjort kalenderen for neste sesongs sandvolleyballturneringer. Konseptet for World Tour der turneringene ble gradert med stjerner, som ble innført før sesongen 2016, videreføres også neste sesong. De mest attraktive turneringene er de med fem stjerner, og de har en premiesum på 300.000 dollar pr. klasse, mens de lavest rangerte, en-stjernesturneringene, har 5.000 dollar pr. klasse som premiesum.

I alt skal det være fire fem-stjerners turneringer, såkalte Majors. I tillegg kommer elleve fire-stjerners, fem tre-stjerners, fem to-stjerners og sytten en-stjerners. Dette er mer enn en dobling av antall turneringer fra forrige sesong. Turneringene i 2018 starter allerede 3. januar i Haag. Dette er en fire-stjerners for begge klasser. Ingen World Tour-turneringer er planlagt i Norden i 2018.

Du kan lese mer hos FIVB her, og hos CEV her. Kalenderen er her.

Legg igjen en kommentar