Publiserte artikler

Sølv og bronse i Göteborg

Kvinnenes seierspall i Göteborg. Foto: SVBF

Det ble svensk seier i kvinneklassen i innendørsturneringen NEVZA Beach Sweden i Göteborg. I finalen var Hanne Haugen Zylstra og Vilde Solvoll motstandere, etter at disse hadde slått Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland i semifinalen med 2-1 (16-21, 21-14, 15-11). Zylstra-Solvoll hadde da muligheten til å gå helt til topps etter å ha tapt den første kampen i turneringen. Men i finalen ble Tadva Yoken og Sigrid Simonsson for sterke og vant 2-0 (21-19, 21-14).

Etter å ha tapt semifinalen, revansjerte Kjølberg-Hjortland seg og slo det danske laget Trans-Tyndeskov 2-0 (21-19, 21-11). Dermed norsk sølv og bronse i kvinneklassen i Sverige, mens de norske mennene måtte nøye seg med en niende og tre trettendeplasser.

Mennenes klasse ble forøvrig vunnet av favorittene Finsters-Solovejs fra Latvia. De slo Nurminen-Siren fra Finland 2-0 (21-19, 21-16) i finalen. Bronsen gikk til Tholse-Molin fra Sverige.

Les mer her der du også finner alle resultat.

Legg igjen en kommentar