Publiserte artikler

Norsk finalist i Göteborg

Norge er sikret å få et lag i finalen i NEVZAs sandvolleyballturnering i Göteborg Beach Center. De to kvinnelagene som deltar der for Norge, skal nemlig møtes i den ene semifinalen i dag. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland har så langt ikke tapt en eneste kamp, mens Hanne Haugen Zylstra og Vilde Solvoll har måttet ta den lange veien etter at de tapte kampen i første runde mot svenske Yoken-Simonsson, som forøvrig skal spille den andre semifinalen mot Trans-Tyndeskov fra Danmak. Etter tapet i første kamp har Zylstra-Solvoll spilt og vunnet fire kamper, mens Kjølberg-Hjortland har vunnet de tre de har spilt så langt.

For de norske mennene som har deltatt i Göteborg har ikke konkurransen vært like vellykket. Totalt på de fire lagene har det blitt en seier. Den kom i første runde da Sadegh Mohajer og Kjell Tellnes slo et annet norsk lag, Lars Tveit Retterholt og Christian Helland. Etter denne kampen fikk begge disse lagene og lagene med Stian Opsahl-Vegard Høidalen og Hans Erik Dybfest-Nikita Khanevski to tap direkte. Dermed endte Mohajer-Tellnes som nr. 9, de andre tre ble nr. 13.

Du finner alle resultatene fra Göteborg her. Les også artikkel hos CEV her.

Legg igjen en kommentar