Publiserte artikler

Nordisk klubbmesterskap

I dag starter klubbturneringen NCC – NEVZA Club Championship, populært kalt det nordiske klubbmesterskapet. I alt 11 damelag og 9 herrelag skal i løpet av helgen forsøke å bli blant de fire lagene i hver klasse som kvalifiserer seg til sluttspillet. For kvinnene skal dette gå 19.-21. januar neste år, for mennene en uke senere. De deltakende lagene er delt opp i tre puljer i begge klassene. Puljevinnerne vil kvalifisere seg til sluttspillet sammen med den beste toeren.

Det er god norsk deltakelse til NCC denne gangen. I tillegg til de fire beste fra seriespillet som har anledning til å delta, søkte TIF Vikings kvinner om å få være med og fikk dette innvilget. Det betyr at Norge har følgende lag med: Randaberg, Oslo Volley, TVN, Førde og Viking hos kvinnene, Førde, Tromsø, Viking og Randaberg hos mennene.

To av helgens puljer vil bli arrangert i Norge. Randaberg arrangerer en kvinnepulje og Viking en pulje for menn.

Lagene som deltar denne gangen kommer ellers fra Danmark, Island og England. Dessverre deltar ingen svenske lag, noe som er svært synd med tanke blant annet på at Falkenberg er regjerende mestere hos mennene.

Les om hva NVBF skriver om turneringen her. Turneringens hjemmeside på facebook er her. Alle kampene blir strømmet, oversikten over linker finner du her.

Legg igjen en kommentar