Publiserte artikler

Ny landslagstrener

Herrelandslagets nye trener, Tore Aleksandersen. Foto: BKS Bielsko

Norges Volleyballforbund melder at mennenes seniorlandslag har fått ny trener. Ny trener blir Tore Aleksandersen, opprinnelig fra Aukra. Det er et interessant valg. Tore har lang og solid trenererfaring både i Norge og internasjonalt, og han har blant annet trent Finlands kvinnelandslag i tillegg til klubblag i USA, Tyskland, Polen og Norge. Han har også hatt ansvaret for Norges kvinnelag, men dette er første gang han vil trene et herrelag. Tore vil kombinere landslagsjobben med stillingen som trener for kvinnelaget BKS Profi Credit Bielsko-Biala i den øverste polske serien, LSK. Du kan lese om ansettelsen på NVBFs nettsider her.

Scott Olsen, som har trent laget siden 2012, valgte å ikke søke forlengelse da stillingen ble utlyst tidligere i høst.

Legg igjen en kommentar