Publiserte artikler

Ny NEVZA Beach i Göteborg

For femte år på rad skal det til helgen arrangeres en sandvolleyballturnering i NEVZA-regi i Beach Center i Göteborg. Seksten lag i hver klasse skal delta i det som trolig er verdens største sandvolleyballhall. Som vanlig i NEVZA-sammenheng er det norske lag med i startfeltet, to lag i kvinneklasse og fire hos mennene. I begge klassene var det mer enn seksten lag som var påmeldt, så de som har fått bekreftet plass er topprankede Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland, samt Hanne Haugen Zylstra og Vilde Solvoll i kvinneklassen.

Også hos mennene er et norsk lag ranket på topp, Daniel Bergerud og Svein Oddmund Solhaug. Dessuten er følgende norske lag med på startlisten: Lars Tveit Retterholt-Christian Helland, Sadegh Mohajer-Kjell Tellnes og Stian Opsahl-Vegard Høidalen. I tillegg til NEVZA-landene Norge, Danmark, England, Finland og Sverige, har et kvinnelag fra Kypros og et herrelag fra Latvia fått wild card.

Hele startfeltet finner du her. Der vil også resultatene komme etter hvert.

Legg igjen en kommentar