Publiserte artikler

Sandvolleyballen kryper inn

Plass til mange i Aalsmeer Beach. Foto: beach.nl

Det er ikke mange sandvolleyballturneringer igjen i 2018. Men FIVB arrangerer en innendørs av laveste kategori, en 1-stjerners, i Aalsmeer i Nederland denne uken. Turneringen er for begge klasser og seksten lag skal delta i hovedturneringen. Av disse kvalifiserer fire i hver klasse seg fra en kvalifiseringsrunde som starter i morgen. I kvinneklassen deltar åtte lag i kvalifiseringen, hos mennene tolv. Det spilles singel eliminasjon både i kvalifiseringen og i hovedturneringen.

Tre norske lag er påmeldt til turneringen. Av disse må Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen spille kvalifisering. De er ranket som nr. 6, noe som betyr at de må starte i første runde. To norske lag går direkte inn i hovedrunden torsdag. Det er kvinnelaget med Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, og det er laget med topprankede Daniel Bergerud og Svein Oddmund Solhaug.

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar