Publiserte artikler

Resultater fra Champions League

Conegliano er klar for tredje runde i Champions League. Foto: CEV

De fleste kampene i andre runde av Champions League 2018 ble spilt ferdig i helgen. Bare en kamp i hver klasse gjenstår før det er klart hvilke lag som skal ta fatt på tredje runde. I kvinneklassen er det LP Salo fra Finland og Maritza Plovdiv fra Bulgaria som har en avgjørende kamp om avansement onsdag. Plovdiv har fordelen etter å ha vunnet den første kampen i Bulgaria 3-1. Hos mennene skal Abiant Groningen fra Nederland og KV Luboteni Feritzaj fra Kosovo kåre rundevinneren torsdag. Her vant Groningen 3-0 i Kosovo i forrige kamp.

Følgende lag har ellers sikret seg plass i tredje runde i Champions League denne helgen:
Kvinner: Developres SkyRes Rzseszow (POL), Imoco Volley Conegliano (ITA), Minchanka Minsk (BLR), Sliedrecht Sport (NED) og Nova KBM Branik Maribor (SLO).
Menn: ACH Volley Ljubljana (SLO), Omonia Nicosia (CYP) og Shaktior Soligorsk (BLR).

I tredje runde skal det spilles fire kamper i klassen for kvinner, åtte i klassen for menn. Kampene blir fylt opp med lag som har fått walk over i andre runde. Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar