Publiserte artikler

Russisk og italiensk cup

Kemerovo i russisk cupsemifinale.

I likhet med i Norge er de i gang med cupen for menn både i Russland og Italia. I begge disse landene avsluttes imidlertid cupmesterskapet som final four. I Russland skjer det 2.-3. desember, i Italia 27.-28. januar. Det er også en annen forskjell, og det er at bare elitelagene deltar i denne cupen.

I Russland spilles final four i Belgorod, og for å komme dit har det vært avviklet puljespill tre steder med totalt 11 lag. De tre puljevinnerne har kvalifisert seg til final four, og dessuten skal arrangørlaget Belogorie Belgorod delta. De tre andre lagene blir Zenit Kazan, Kuzbass Kemerovo og Lokomotiv Novosibirsk, som altså vant sine puljer.

I Italia holder de nå på med kvartfinaler. De fire beste lagene i fjor ble seedet til kvartfinalene, mens de nye og lavest rangerte gikk inn 1/16-finalene. Tre kamper er spilt i kvartfinalene. Cucine Lube Civitanova slo Bunge Ravenna 3-0 og skal møte vinneren av kampen Azimut Modena mot Calzedonia Verona i semifinalen. Denne kampen går i kveld. Den andre kampen som er spilt, ble vunnet av Diatec Trentino med 3-0 over GI Group Monza, og Trentino skal spille semifinale mot Sir Safety Conad Perugia, som har slått ut Kioene Padova med 3-0 i deres kvartfinalekamp.

Legg igjen en kommentar