Publiserte artikler

Champions League er i gang

I og med at alle serievinnerne i Europa er kvalifiserte for Champions League, er det denne cupen som har flest lag med, og derfor er det også denne cupen som kommer først i gang. I alt er det 58 lag med denne sesongen, noe som fører til at første runde ikke er nødvendig. De lavest rangerte lagene går derfor inn i andre runde der det spilles best av to kamper. Best av to kamper spilles også i tredje runde, og så starter puljespill i fjerde runde. Lag som taper i andre og tredje runde går inn i CEV-cupen.

Det er kvinnene som starter årets Champions League-sesong. De spilte sine første kamper i går og vil ha returoppgjør kommende lørdag. Mennene spiller i dag og har avgjørende kamper søndag. Kvinnene hadde fem kamper i går, den sjette av de oppsatte oppgjørene er utsatt til i morgen. Vi merker oss et settresultat som er noe uventet på dette nivået, italienske Imoco Volley Conegliano vant første sett mot Linamar-Békéscsabai RS KFT fra Ungarn 25-4! Det var altså ikke alle som fikk serve i dette settet. Ungarerne ga etter hvert litt bedre motstand, men likevel greie 25-10, 25-17 til Conegliano på bortebane.

Resultatene fra kvinnekampene ser du her.

Mennene starter sin Champions League i dag med fire kamper. Resultater og live score er her. Alle kampene i Champions League streames på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar