Publiserte artikler

Kvinnenes VM-lag funnet

I helgen ble de siste lagene klare til kvinnenes VM i Japan i 2018. Da ble Afrika-mesterskapet spilt ferdig, der to lag kvalifiserte seg. Kamerun vant sitt første mesterskap, og er sammen med toerne Kenya klare for VM. I Arequipa i Peru var fire lag samlet for å spille om den siste ledige plassen fra Sør-Amerika. Argentina vant alle kampene sine og er dermed også klare. Og i to turneringer i NORCECA-konføderasjonen, i Santo Domingo i Den Dominikanske Republikk og i Port of Spain i Trinidad & Tobago. Fra hver av disse turneringene gikk to lag videre. Det ble begge arrangørlandene, og i tillegg Puerto Rico fra Santo Domingo og Mexico fra Port of Spain.

Dermed er det disse tjuefire lagene som skal kjempe om medaljene i Japan neste år. Japan (arrangør) og USA (tittelforsvarer). Dessuten fra Asia: Kasakhstan, Kina, Sør-Korea og Thailand, fra Afrika: Kamerun og Kenya, fra Europa: Aserbajdsjan, Bulgaria, Italia, Nederland, Russland, Serbia, Tyrkia og Tyskland, fra Sør-Amerika: Argentina og Brasil, fra Norceca: Canada, Cuba, Den Dominikanske Republikk, Mexico, Puerto Rico og Trinidad & Tobago.

Hjemmesiden for mesterskapet finner du her.

Kommentarer (2)