Publiserte artikler

NEVZA U17

I morgen starter NEVZA-mesterskapet for spillere født 2001 og senere. Som i fjor går mesterskapet i Ikast i Danmark, og åtte lag deltar i klassen for jenter, sju i gutteklassen. Jentene skal først i aksjon av de norske lagene. De møter England kl. 11:00 i morgen, og møter de andre puljemotstanderne slik: kl. 17:00 i morgen Færøyene, kl. 15:00 tirsdag Danmark.

Guttene er i pulje med Sverige, Danmark og Færøyene. De har en kamp i morgen, den er mot Danmark kl. 15:30. Kl. 9:00 tirsdag står Sverige på den andre banehalvdelen, og så avslutter guttene puljespillet mot Færøyene tirsdag kl. 15:30.

Onsdag er det kvart- og semifinaler, og så avsluttes mesterskapet med plasseringskamper torsdag.

Hjemmesiden med kampoppsett og resultater ser du her. Alle kampene blir streamet på det danske Volley TV, se her.

Vi har ikke funnet de norske laguttakene noe sted, trolig vil det komme på turneringssiden når mesterskapet starter. Vi vet at de norske guttene har hatt treningssamling på Sotra før avreise, og vi regner også med at jentene har vært samlet før mesterskapet, men som nevnt ingen ting å finne, heller ikke på NVBFs sider.

Kommentarer (1)