Publiserte artikler

Guttene videre i Qinzhou Open

Dessverre var det litauerne som kunne juble til slutt. Oda Ulveseth til venstreFoto: FIVB

Hovedrunden i World Tour-turneringen Qinzhou Open i Kina startet i natt med deltakelse av to norske lag, Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Mathias Berntsen-Christian Sandlie Sørum. Turneringen spilles med singel eliminasjon, og dessverre er det blitt med bare en kamp i 1/32-finalen for jentene. Dumbauskaite-Povilaityte fra Litauen ble for sterke og vant 2-0 (21-17, 21-18), så Kina-oppholdet endte med delt 17. plass.

For guttene gikk det bedre i den første kampen. De slo ganske greit Métral-Hagenbuch fra Sveits 2-0 (21-15, 21-17) og er videre til 1/8-finale i morgen mot Krou-Aye fra Frankrike. Tidspinkt er ikke satt i skrivende stund. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar